tisdag 28 februari 2012

Hotell witt Kalmar

Några gånger per år åker Jag och Micke själva utan barn för att ladda batterierna lite. Denna gången blev det till Kalmar.  Vi har bott där förr men denna gången bodde vi på Hotell witt. Super trevlig personal och snygga rum! När vi kom in på rummet såg jag detta lilla bord..
Det var farmor och Magnus som skickat en present. En flaska vin och en Aladdin ask och ett litet brev. I brevet stod det att vi skulle vara rädda om varandra och ta vara på tiden.
Var tvungen att ta en bild på sängen som var helt underbar! Vi var på Ikea 4 gånger så nu är allt inhandlat till hallen. Vi besökte några olika mat ställen men Kinan är ABSOLUT bäst i Kalmar. Jag menar den som ligger vid Best western hotell. Dom har alltid fullsatt men snyggt och rent.
På Söndagen körde vi över till min vän Linda Ljungholm på Öland. Hon hade sin "lilla" son hemma som snart är två år men större än Elvira! Hi hi.. Så kul att få träffa henne synd bara att vi missade resten av familjen. Barnen har varit här hemma hela helgen med Lena och Magnus och dom hade haft det kanon bra.
TACK SNÄLLA NI FÖR ATT VI FÅR LADDA BATTERIERNA!








1 kommentar: