lördag 3 november 2012

Tessans foto

God morgon alla! Lördag i dag och Elvira vaknade 05.50 puh jag som ville sova:) Adrian är hos sin pappa och ska vara där hela helgen och än så länge har han varit kvar snart ett dygn hihi. Underbart hoppas nu att dom kan knyta kontakten igen så han vill vara där oftare. Adrian ser Micke ofta som pappa men hur det än är så är pappa alltid pappa och det är så det ska vara. Hoppas nu deras helg blir bra på alla sätt:) I dag ska Elvira leka med sin kompis och vi funderar på att ta flickorna ut i skogen för att upptäcka olika saker. Vad finns i skogen? Allt, bara man letar och har fantasi:) Det är lite tidigt än för att se hur vädret blir.
Vi har haft Tessans foto här. Ett ny startat företag här i Nättraby där fotografen inriktat sig på barn och ute fotograferingar. Denna Tessan råkar nu vara Elviras kusin:) Det blev lite konstigt när hon helt plötsligt kom för att fota (E visste detta innan) det var ju kusin Therese. Men efter en runda vid havet valde vi att åka tillbaks hem i trädgården där Elvira är mer hemma. Jag valde att åka till affären så behövde inte jag heller störa. När allt var klart och några timmar senare kom bilderna på min mail och vi skulle välja ut 10 st. Oj vad svårt det var. Vi valde, markerade dom utvalda och skickade tillbaks. I går kväll kom Therese med skivan men dom foto vi valt. Tack snälla vi är super nöjda men nästa gång du kommer får du bara vara kusin Therese och inte fotograf Therese tycker Elvira:)

 
Hoppas nu ni alla får en bra fortsättning på helgen och glöm inte en extra tanke på era nära och kära som lämnat jorde livet.
Tjingeling













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar