söndag 10 mars 2013

Toppen lördag!

God morgon vänner! I går var vi hos syrran och Stefan i Kallinge. Adrian som sovit över ringde redan vid elva och hade sitt livs värsta migrän. Kl 1 ringde dom igen och då hade han kräkts. Oftast är det ju det som hjälper men jag vet hur jävla ont det gör just då. Hela huvudet pulserar och man är helt säker på att huvudet ska spricka. När vi kom dit hade migränen av tagit något men han fick i sig mediciner och efter en stund var den helt borta. Vi blev kvar som planerat och grillade kött och kyckling. Till det gjorde vi klyftpotatis och en stor skål pasta sallad och kall sås.
Vi spelade ett spel som var skit kul! Man fick olika uppdrag där man jobbade på lag. Det kunde vara att den ena ritade och den andra gissade på tid eller att man skulle hämta tre saker tex något nytt något lånat och något gammalt. Svårt i en annans hus men vi sprang Micke och jag och klarade dom galant! :) I bland skulle man skulptera med lera och den andra gissade eller var det frågor. När vi spelat en runda blev det dax för Mello. Vi hade tänkt köra hem innan men barnen hade så roligt och det funkade bra. När SKIT mello var slut och fel låt vann tog vi en runda spel till och körde inte hem förrän kl 24.30. Lillan somnade i bilen och Marcus, Stefans pojk följde med oss hem. Det var verkligen en toppen lördag!
TACK MARRE OCH STEFAN!!
Idag jobbar Micke och jag vidare i vårt projekt göra om hemma. Elvira är i väg och leker men kommer hem vid två och kl tre kommer Marre och dom för att hämta Marcus. Vi ska bjuda dom på middag i dag och det blir Kallekaj:) Detta är skit gott!! Här får ni receptet..

500 g kyckling
1 gul lök
1 klyfta vitkål
2 tsk curry
1 msk margarin
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
1 tsk paprika pulver
1 tsk ingefära
1 vitlöks klyfta
1/2 buljong i 2 dl vatten
2 dl grädde

  • Bryn vitkål och lök
  • Bryn kycklingen
  • Häll i buljong och grädde
  • Krydda
  • Låt stå och puttra/små koka 30 min
Lycka till!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar