lördag 30 maj 2009

En blåsig dag på sjön

I går, lördag åkte vi ut på sjön igen. Det blåste satan! Men vi tänkte att om vi kör inom skärs så blir det inte så farligt. Vi packade ner frukt, korv i alla de sorter i och med att korva Linda var med. Linda jobbar då på scan:) Till vår fördel.. Vi hade dricka, kanelbullar och kaffe så klart.

















Linda njöt av solen och barnen lekte och var glada. Dom var riktigt duktiga i går. Men lite surande måste det ju alltid vara. Men och andra sidan så fick dom halva östersjön över sig. Det kom en våg som gjorde att vi alla fick en riktig dusch.









































































När vi passerat Hasslö bron så började det lugna av och det var skönt..
















Vi gick i land på Arpö och grillade. Fick se ön ur en annan syn vinkel nu. Dom andra gångerna har man alltid varit full. För er som inte vet så är Arpö en ö dit alla åkte på valborg och söp ner sig. ( Tror det var valborg ska jag säga) Men kul har det alltid varit där. Brännboll,öl och musik av någon som satt och spelade nere vid sjön..



Efter ha bytt kläder på ungarna och varit på sjön i 6 timmar så tågade vi hem igen. Vi rundade då Hasslö och då kom vågorna igen. Men ingen sjö sjuka på någon. Tjingeling













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar