lördag 23 maj 2009

Micke sjöräddare

I dag tog vi oss en runda till Hasslö med båten. Det klarnade faktiskt upp och blev riktigt fint väder. När vi kom vid borgmästare fjärden såg vi en båt som låg väldigt nära grundet här ute. Micke beslöt sig för att köra dit och se om något var fel. Jo tack det var det, dom hade kört på och satt fast med hela aktern. Det var tre vuxna och fyra barn i båten. Vi band fast båten i vår och sen drog vi åt alla håll. Båten som vägde 9 ton släppte till slut. Den tog in 100 liter i halvtimmen så det blev bråttom att få väck båten. Vi bogserade den till båt klubben där vi har vår båt för att koppla in lenspumpar..




Det var den första båten här på bilden.. Den skulle man haft.



Sen blev det dags för nästa båt som blev i sjö nöd. Det var kapten Niklas båt. Den bogserade vi hela vägen till Hasslö:)



Efter allt elende tog vi oss en kopp kaffe ombord i lugnan ro.. INTE! Micke skrek till och då hade han satt rumpan på dessa fina krokar. Jag tyckte det va skit kul ha ha..


Lilla Elvira var med och tyckte som vanligt att livet e underbart


Ett lugnare snällare barn får man leta efter



Vi besökte Mickes farmor och farfar. Kurt har drabbats av sjukdom så vi vill gärna få träffa honom lite nu.. Han och farmor är 90 år nu.




Efter allt så gick vi till pappas grav. Det var så fint där.




Ja, detta var vår dag. Nu har vi ätit och lagt Niklas och Elvira. I morgon kommer Adrian hem med tåget, äntligen.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar