måndag 28 september 2009

Nu är vi på G

Vi har sagt upp vår lägenhet nu tyvärr.. Men det var ett måste nu för den är alldeles för dyr för oss. Läget var ju lite annorlunda när vi flyttade in. Micke jobbade och hade en bra inkomst och nu stämplar ju han. Det är inte bara det vi klarar ju boendet men det blir ju fan inget över när allt är betalt. Sen har vi ju haft två besök i lägenheten och hyresvärden vägrar byta lås. Det är inte kul att inte vara trygg i sitt hem. Barnen är rädda och känner sig inte trygga. Vi letade efter en fyra och eventuellt en väldigt stor trea tills vidare. I dag hittade vi lägenheten som hade DET..
100 meter utanför dörren:) Det är en stor stor trea på 104 km2. Stora rummet går att dela av utan problem och pojkarna får var sitt rum som är ett nåste. Lägenheten är 2 våningar vi bor nere och pojkarna uppe på ovan våningen. PERFEKT!! Vi kommer ner nästan 3000 i boende kostnad så nu kanske vi kan leva igen. Detta känns faktiskt okey för oss och pojkarna vill detta.
Nu blir det inte mer bloggande i kväll men flytten sker som vanligt på nyårs dagen, vi har nog satt detta som rutin:) Sköt om er alla..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar