fredag 12 juni 2009

Fräckisar

Anders sexliv höll på att kursa, då han hade problem att få upp den. Han tog mod till sig och frågade sin bäste vän om råd.- Vänta tills din fru har somnat, sa vännen, så smeker du henne mellan benen till du känner hennes safter. Sedan smörjer du det under din näsa och då kommer du att få stånd.Anders gick hem och väntade på att frun skulle somna och han smekte henne och smetade ut hennes safter under näsan.Och mycket riktigt fick han stånd och väckte då sin fru.Frun:- Vad fan väcker du mig mitt i natten för?! För att visa att du har näsblod?

6-åriga sonen frågar sin far.- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra ?Pappan, något generad:- Öööhhh... Älska?- Nej nej.. Det heter något annat.Pappa, något mer generad:- Öööhhhhh... Gänga?- Nej nej.Pappan, illröd i ansiktet:- Nuppa ??- Nej! Men nu kom jag på det! Våningssäng heter det

Två irländska bankrånare bryter sig in i den nya banken en natt. De spränger dörren till kassavalvet, stiger in och möts av många småkassaskåp! De bryter upp ett, men i det finner dem bara vaniljpudding. Hungriga som de äter upp den och går lös på nästa kassaskåp. Samma sak, vaniljpudding, men inga pengar! När gryningen kommer har de öppnat 48 skåp men inte sett skymten av några pengar. Sura, men rejält mätta, lämnar de brottplatsen! De lunkar iväg längs gatan, då den ene vänder sig om och läser: Obrains Spermabank.

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar. En vecka senare sa Per till Tom: har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den? Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull - Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta enda sedan du var här på middag. Några dagar senare fick han svar från sin mor - Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.

Ha en skön fredags kväll alla/ Nina med familj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar